Driebergen

Klompenpad wordt 10!

bruggetje

Gratis forse korting op koffie, koek en cake

Komend weekend vieren de Klompenpaden hun tiende verjaardag. Niet zo heel veel klompen, maar wel honderdduizenden wandelschoenen, laarzen, sneakers, en ook een enkele espadrille, blote voet en zelfs naaldhak hebben de 43 Klompenpaden in de provincies Utrecht en Gelderland sindsdien betreden.

Het Driebergse Klompenpad Aderwinkelpad viert de verjaardag door het aanbieden van:

  • een forse korting op de onvolprezen koffie met koek van het boerenterras De Pleisterplaats, op de kruising van Langbroekerdijk en Broekweg, ongeveer halverwege het Aderwinkelpad, onder de rook van Sterkenbrug, op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni, op vertoon van een folder, of print van het Aderwinkelpad.

  • een flinke korting op de overheerlijke appelcake bij B&B De Oude Koestal, even verderop aan de Broekweg 5, op zondag 17 juni, op vertoon van een folder, of print van het Aderwinkelpad.

  • Het hele weekend is er een informatie- en rommelmarkt op het terrein van toekomstig camping Stroteeg aan de Langbroekerdijk 23a, te Driebergen

Op zondag 17 juni kunnen wandelaars mee met gids en schrijver Wim van Amerongen over het Gerrit Achterbergpad, dat loopt van Overlangbroek naar Leersum. Zie www.klompenpaden.nl voor meer info.  

bruggetje